ASTRO ANALIZA

Kićo je u stanju izdržati gotovo neizdrživo, a ovaj tjedan je presudan u borbi za njegov život

Foto: Davor Puklvec/PIXSELL
Kićo je u stanju izdržati gotovo neizdrživo, a ovaj tjedan je presudan u borbi za njegov život
19.08.2020.
u 20:47
Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo. Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji hrvatski transgeneracijski glazbenik iz Osijeka, iskonski je zabavljač kojeg sve generacije vole. Od rocka, pop-rocka, šlagera pa do bećarca – sve izvedbe Kiće Slabinca jako su uvjerljive, bude snažne emocije I sjećanja na trenutke života koje uvijek pamtimo.

'Da sam tvoje riječi slušao majko' – uklapa se u njegov doživljaj vlastite mame. 'Otiš’o je otac moj polako' – govori o neizmjernoj ljubavi I poštovanju prema ocu. Od oca je Kićo naslijedio svoje talente, a otac je njemu bio uzor i podrška. Zbog njega voli otadžbinu, domovinu, običaje, tradiciju I to njeguje s optimizmom.

Kićo je vječni optimista, čovjek koji voli humor, smijeh, društvo, voli zabavljati publiku. On također voli i sebe, na jedan prirodan, zdravi način. U ljubavi je više davao nego što je primao. 'Plavuša' i 'Zbog jedne divne crne žene' i 'Tri slatke riječi' – pjesme su koje toliko uvjerljivo izvodi da opisuje osjećaje publike i svatko ih svatko doživljava kao istinitu priču.

U poslovnim odnosima je često bio premalo plaćen, a s novcem nije bio štedljiv. Uvijek je bio ispred svojeg vremena, ispred svoje generacije. Mentalno je vječni mladić. Život u okruženju koje ne podržava zdravu prehranu loše se je odrazio na njegovo zdravlje. Kada čovjek živi sa srcem, od srca, tada ima problema s fizičkim srcem.

Tranziti s Merkurom izazvali su moždani udar. Tranzit Neptuna sa Saturnom prouzročio je komplikacije u području prsnog koša i pluća.  Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo.

Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak. Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.