ASTRO ANALIZA

Kićo je u stanju izdržati gotovo neizdrživo, a ovaj tjedan je presudan u borbi za njegov život

Davor Puklvec/PIXSELL
19.08.2020.
u 20:47

Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo. Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak.

Najpoznatiji hrvatski transgeneracijski glazbenik iz Osijeka, iskonski je zabavljač kojeg sve generacije vole. Od rocka, pop-rocka, šlagera pa do bećarca – sve izvedbe Kiće Slabinca jako su uvjerljive, bude snažne emocije I sjećanja na trenutke života koje uvijek pamtimo.

'Da sam tvoje riječi slušao majko' – uklapa se u njegov doživljaj vlastite mame. 'Otiš’o je otac moj polako' – govori o neizmjernoj ljubavi I poštovanju prema ocu. Od oca je Kićo naslijedio svoje talente, a otac je njemu bio uzor i podrška. Zbog njega voli otadžbinu, domovinu, običaje, tradiciju I to njeguje s optimizmom.

Kićo je vječni optimista, čovjek koji voli humor, smijeh, društvo, voli zabavljati publiku. On također voli i sebe, na jedan prirodan, zdravi način. U ljubavi je više davao nego što je primao. 'Plavuša' i 'Zbog jedne divne crne žene' i 'Tri slatke riječi' – pjesme su koje toliko uvjerljivo izvodi da opisuje osjećaje publike i svatko ih svatko doživljava kao istinitu priču.

U poslovnim odnosima je često bio premalo plaćen, a s novcem nije bio štedljiv. Uvijek je bio ispred svojeg vremena, ispred svoje generacije. Mentalno je vječni mladić. Život u okruženju koje ne podržava zdravu prehranu loše se je odrazio na njegovo zdravlje. Kada čovjek živi sa srcem, od srca, tada ima problema s fizičkim srcem.

Tranziti s Merkurom izazvali su moždani udar. Tranzit Neptuna sa Saturnom prouzročio je komplikacije u području prsnog koša i pluća.  Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo.

Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak. Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije