soraja

Ja nisam anoreksična, ne jedem meso jer mi se gadi

Ja nisam anoreksična, ne jedem meso jer mi se gadi
11.11.2016.
u 21:00
Pogledaj originalni članak

Ne jedem često, jednom ili dva puta u danu. Proteklih godina hranila sam se nezdravo, a prije tri godine prestala sam trenirati, rekla je Soraja Vučelić (29).

Starleta tvrdi da nije anoreksična i kaže da nema problema s prehranom. Prije dva mjeseca odrekla se mesa i počela je trenirati nekoliko puta na tjedan nakon trogodišnje pauze.

 

- Sve donedavno nisam mogla zamisliti pošten obrok bez mesa na tanjuru. Sad mi se doslovno gadi i čudim se kako sam ga uopće jela svih tih godina. Nisam se odrekla ribe, a suši mi je omiljeno jelo - rekla je Soraja.

Liniju je stesala kako bi zablistala na beogradskom tjednu mode, gdje su je organizatori angažirali kao zaštitno lice. Nosit će i reviju dizajnerice Suzane Perić.

 

- Sviđa mi se moja mršava faza, no želim vitku liniju održavati što zdravije i prirodnije. Možda su neki pomislili da sam anoreksična jer mi je struk jako tanak u odnosu na grudi, no odlično se osjećam i nastojat ću treninzima zadržati ovakav izgled - rekla je starleta.

 

foto: privatni album

Nisam bolesna: Soraja tvrdi da nema manje od 50 kilograma jer se dugo nije vagala, a što će jesti dogovara s trenerom

Soraju je prije više od mjesec dana opljačkala spremačica. Ukrala joj je nakit i 2000 eura u gotovini. Policija još nije pronašla počinitelje, koji su joj prije godinu dana podmetnuli eksploziv pod automobil dok je bila na odmoru u Podgorici. Soraja tvrdi da policija sumnja tko su počinitelji, no da ih nisu uhitili zbog toga jer nemaju dovoljno dokaza.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.