pohvalio se

Ivan Rakitić i Luka Modrić priredili iznenađenje Enisu Bešlagiću, evo kakvo

Foto: Instagram
Ivan Rakitić i Luka Modrić priredili iznenađenje Enisu Bešlagiću, evo kakvo
09.11.2017.
u 10:49
'Kad te prijatelji pozovu da im dođeš na utakmicu i ostave ti karte. Kad te cijene i iskreno poštuju. Jedino im možeš uzvratiti željom za sve najljepše u životu!', napisao je Enis Bešlagić pored fotografije objavljene na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci spremaju se za utakmicu s Grčkom, ali imaju vremena i za druženje s prijateljima. Ivan Rakitić i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić glumcu Enisu Bešlagiću priredili su iznenađenje, a on nije odolio a da se ne pohvali time na društvenim mrežama. 

Među navijačima hrvatske reprezentacije protiv Grčke u četvrtak navečer na Maksimiru u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo bit će i omiljeni glumac, domaćoj publici najpoznatiji po ulogama portira Šemse iz 'Naše male klinike', glazbenika Dženisa Dženisa u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' te Mirona u seriji 'Kriza'.

'Kad te prijatelji pozovu da im dođeš na utakmicu i ostave ti karte. Kad te cijene i iskreno poštuju. Jedino im možeš uzvratiti željom za sve najljepše u životu!', napisao je Enis Bešlagić pored fotografije objavljene na Instagramu. Glumčevi fanovi su oduševljeni te su mu ostavili mnoštvo pozitivnih komentara, prenosi Tportal.hr.

'Neopisiv je njima osjećaj imati tebe u publici, koja si ti veličina - to ne treba govoriti', 'Tri gospodina - jedna fotografija', 'Lako je tebi kad imaš prijatelje po cijelom svijetu i svi te vole. Samo uživaj', poručili su Enisovi pratitelji.

Prije nekoliko dana fotografirao se i s Robertom Kovačem, što govori o tome da Bešlagić obožava nogomet i ima brojne prijatelje među sportašima.

Enis Bešlagić trenutno se odmara od glume, a svjetla reflektora zamijenio je novim poslom i to - poduzetničkim.

'Kod mene traje mala medijska pauza, jer nekad ne treba ni pristajati sve raditi. Imam nekih privatnih poslova jer se ne može živjeti baš od glume, tako da čovjek nađe svoje izvore primanja sa strane. Imamo uvoz i izvoz i proizvodnju čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini i u regiji', izjavio je nedavno za InMagazin Nove TV.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.