PIŠU SRPSKI MEDIJI

Igor Kojić u vezi je sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom, fotkali ih zajedno na skijanju

Foto: Instagram
Igor Kojić u vezi je sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom, fotkali ih zajedno na skijanju
22.02.2023.
u 18:04
Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su proveli i doček 2023. godine. U siječnju su zajedno otputovali i na Kopaonik gdje su ih ulovile kamere.
Pogledaj originalni članak

Igor Kojić (35), bivši suprug pjevačice Severine (51), započeo je romantičnu vezu sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom (28), piše srpski portal Kurir.

Nagađanja o njihovoj vezi započela su u siječnju, a srpski mediji pišu kako su vezu započeli krajem prošle godine. Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su proveli i doček 2023. godine. U siječnju su zajedno otputovali i na Kopaonik gdje su ih ulovile kamere. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, veza ovog para mogla se naslutiti i zbog objava na društvenim mrežama. U siječnju su objavili Instagram storyje s Kopaonika, a snimke su bile identične. Na oba videa snimljeno je drveće, a u jednom trenutku prikazan je i pas. Glumica se pohvalila i s nekoliko fotografija s odmora.

Dodajmo da se Bjelica nedavno pojavila i na jednom događaju, a na pitanje o Igoru i njihovoj vezi bila je kratka.

- Važno je da čovjek voli i da je zaljubljen - rekla je Teodora kroz osmijeh za Blic.

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su bili šest godina, a više od godinu dana šuškalo se kako više ne cvjetaju ruže u njihovu odnosu. Par se sporazuman razveo u kolovozu 2021. godine.

 
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.