PIŠU SRPSKI MEDIJI

Igor Kojić u vezi je sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom, fotkali ih zajedno na skijanju

Igor Kojić
Instagram
22.02.2023.
u 18:04

Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su proveli i doček 2023. godine. U siječnju su zajedno otputovali i na Kopaonik gdje su ih ulovile kamere.

Igor Kojić (35), bivši suprug pjevačice Severine (51), započeo je romantičnu vezu sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom (28), piše srpski portal Kurir.

Nagađanja o njihovoj vezi započela su u siječnju, a srpski mediji pišu kako su vezu započeli krajem prošle godine. Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su proveli i doček 2023. godine. U siječnju su zajedno otputovali i na Kopaonik gdje su ih ulovile kamere. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, veza ovog para mogla se naslutiti i zbog objava na društvenim mrežama. U siječnju su objavili Instagram storyje s Kopaonika, a snimke su bile identične. Na oba videa snimljeno je drveće, a u jednom trenutku prikazan je i pas. Glumica se pohvalila i s nekoliko fotografija s odmora.

Dodajmo da se Bjelica nedavno pojavila i na jednom događaju, a na pitanje o Igoru i njihovoj vezi bila je kratka.

- Važno je da čovjek voli i da je zaljubljen - rekla je Teodora kroz osmijeh za Blic.

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su bili šest godina, a više od godinu dana šuškalo se kako više ne cvjetaju ruže u njihovu odnosu. Par se sporazuman razveo u kolovozu 2021. godine.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije