VELIKI SKANDAL

Holivudski glumac otkrio da se zbog jedne greške htio ubiti

Holivudski glumac otkrio da se zbog jedne greške htio ubiti
08.04.2017.
u 14:00
Pogledaj originalni članak

Glumac je 2007. godine nazvao svoju kćer, a kada je nije uspio dobiri, izvrijeđao ju je u glasovnoj poruci. Ona je procurila u javnost i ostavila velike posljedice, prenosi Net.hr

Alec Baldwin je otvorio dušu i priznao da si nikad neće oprostiti skandal u kojem je preko telefona brutalno izvrijeđao svoju tada 11-godišnju kćer Ireland.

“Ti si bezobrazna i nepromišljena mala prasica”, rekao je 2007. godine djevojčici.

“I dan danas ljudi upiru prst u mene pa njeni ožiljci nikad neće zacijeliti. Moja kći je zauvijek povrijeđena“, rekao je glumac koji danas žali zbog toga.

Naime, zvao ju je telefonom, a kada se nije javljala, izvrijeđao ju je u glasovnoj poruci.

Snimka njegovih uvreda procurila je u javnost 2011. godine na suđenju s bivšom suprugom Kim Basinger za skrbništvo nad Ireland. Alec kaže da je, nakon što je snimka procurila u javnost, razmišljao o samoubojstvu, no predomislio se jer nije želio da Kim pobijedi.

“Da sam se ubio, ona bi dobila kćer”, rekao je Baldwin.

Ireland je nedavno na Instagramu objavila šokantnu ispovijest u kojoj je otkrila kako je bila opsjednuta svojom težinom.

“Ponekad se uhvatim kako brinem o tuđim mišljenjima i počnem padati u depresiju. Jako sam blijeda. Teško pocrnim. Imam celulit. Došla sam od veličine 0 do veličine šest i počela jesti kutije od pizze kako bih prevarila glad. Bila sam opsjednuta teretanom”, napisala je mlada manekenka.

Danas je sretna jer je, kaže, prihvatila samu sebe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
Varesak
16:33 08.04.2017.

Priča praznu priču,tko to hoće učiniti on to i učini.