STIŽE PRINOVA

Heidi Klum u iščekivanju petog djeteta

Heidi Klum u iščekivanju petog djeteta
23.08.2020.
u 21:15
Pogledaj originalni članak

Njemački supermodel, 47-godišnja Heidi Klum, nedavnom fotografijom napuhanog trbuščića na svojem Instagram profilu pokrenula je brojne sumnje o ponovnoj trudnoći. Iako se ubrzo opravdala kako je samo riječ o dobroj večeri obožavatelji nisu tako lako odustali od pretpostavke da ljepotica očekuje i peto dijete, piše Story.  

Naime, osim svojom objavom javnost su poljuljale i priče stranih medija u kojima se pisalo kako je manekenka uistinu trudna i kako će se obitelji pridružiti prinova, a ujedno i prvo dijete nje i 30-godišnjeg Toma Kaulitza, piše Gossip Cop.

Svestrana Heidi trenutno je majka četvero djece-15-godišnjoj Leni, 10-godišnjoj Loui,15-godišnjem sinu Henryju te dvije godine mlađem Johanu, a navodno ne želi potratiti zadnju priliku da obitelj upotpuni još jednim članom.Izvor blizak patu navodno je stranim medijima otkrio kako je 47-godišnjakinja 'luda' za suprugom i želi iskoristiti zadnju priliku prije menopauze kako bi mu rodila dijete. 

Inače, par se oženio tek prošle godine, a Heidi djecu ima je iz prethodnih veza- braka sa Salom i veze s Flaviom Briatorem s kojim je dobila prvu kćer Helene. Kako novi suprug ne bi ostao 'zakinut', u posljednje vrijeme nagovara ga na krunu njihove ljubavi. Nedavno su proslavili prvu godišnjicu, a pretpostavlja se kako manekenka upravo trudnoću planira iskoristiti kao veliki poklon, no par to još uvijek nije službeno potvrdio.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.