STIŽE PRINOVA

Heidi Klum u iščekivanju petog djeteta

23.08.2020.
u 21:15

Njemački supermodel, 47-godišnja Heidi Klum, nedavnom fotografijom napuhanog trbuščića na svojem Instagram profilu pokrenula je brojne sumnje o ponovnoj trudnoći. Iako se ubrzo opravdala kako je samo riječ o dobroj večeri obožavatelji nisu tako lako odustali od pretpostavke da ljepotica očekuje i peto dijete, piše Story.  

Naime, osim svojom objavom javnost su poljuljale i priče stranih medija u kojima se pisalo kako je manekenka uistinu trudna i kako će se obitelji pridružiti prinova, a ujedno i prvo dijete nje i 30-godišnjeg Toma Kaulitza, piše Gossip Cop.

Svestrana Heidi trenutno je majka četvero djece-15-godišnjoj Leni, 10-godišnjoj Loui,15-godišnjem sinu Henryju te dvije godine mlađem Johanu, a navodno ne želi potratiti zadnju priliku da obitelj upotpuni još jednim članom.Izvor blizak patu navodno je stranim medijima otkrio kako je 47-godišnjakinja 'luda' za suprugom i želi iskoristiti zadnju priliku prije menopauze kako bi mu rodila dijete. 

Inače, par se oženio tek prošle godine, a Heidi djecu ima je iz prethodnih veza- braka sa Salom i veze s Flaviom Briatorem s kojim je dobila prvu kćer Helene. Kako novi suprug ne bi ostao 'zakinut', u posljednje vrijeme nagovara ga na krunu njihove ljubavi. Nedavno su proslavili prvu godišnjicu, a pretpostavlja se kako manekenka upravo trudnoću planira iskoristiti kao veliki poklon, no par to još uvijek nije službeno potvrdio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije