NE ŽELI OSTATI TRUDNA

Glumac se rastaje od 60 godina mlađe supruge jer ona odbija seks s njim

Glumac se rastaje od 60 godina mlađe supruge jer ona odbija seks s njim
08.09.2018.
u 09:10
Nataliju je navodno strah da ne bi ostala trudna, tvrdi glumac, jer se brine što nemaju dovoljno novca za podizanje djeteta te čak nemaju niti vlastiti stan
Pogledaj originalni članak

Poznati ruski glumac Ivan Krasko (87) razvodi se od svoje 60 godina mlađe supruge Natalie Krasko s kojom je u braku tri godine. 

No, ono što je zanimljivo u njihovoj rastavi je razlog zbog kojeg je 87-godišnjak odlučio zatražiti razvod.

Glumac koji je imao 140 uloga u sovjetskim i ruskim filmovima tvrdi kako njegova mlađahna žena odbija voditi ljubav s njim te da se zbog toga odlučio rastati.

Nataliju je navodno strah da ne bi ostala trudna, tvrdi glumac, jer se brine što nemaju dovoljno novca za podizanje djeteta te čak nemaju niti vlastiti stan, piše Metro. 

Natalia je odrasla u siromašnoj obitelji te ne želi da istu sudbinu proživljava i njezino dijete

– Ne želim postati samohrana majka, djeca su odgovornost, a mi nemamo ni vlastiti mjesto za život – rekla je ona. Kaže kako je za razvod saznala dok je bila na ljetovanju u Španjolskoj, ali je i čula kako se njezin suprug planira vratiti svojoj trećoj ženi s kojom ima dva sina.

Ivan Krasko ima tri sina i dvije kćeri iz prijašnjih brakova, a prije pet godina postao je i djed, a još je lani govorio da bi htio još jedno dijete. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.