oprezan

George Clooney u strahu, angažirao je tjelohranitelje tek rođenim blizancima

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
12.06.2017.
u 13:45
Glumac je odlučio poduzeti sve mjere sigurnosti pa je tako potrošio i 127 tisuća dolara na dodatni sihurnosni sistem u svom domu, a tjelohranitelji će pratiti u stopu Amal i blizance
Pogledaj originalni članak

George Clooney spreman je napraviti sve da zaštiti svoje blizance Ellu i Alexandera koji su na svijet došli prošli tjedan. 

Zato je angažirao tjelohranitelje koji čuvaju sobu u rodilištu u kojem je njegova supruga Amal. Kako piše Daily Star glumac je  da će tjelohranitelji pratiti svaki korak njegovih blizanaca, a nedavno je potrošio 127 tisuća dolara na dodatni sigurnosni sistem njegovog doma. Ella će imati svog tjelohranitelja, a Alexander svog i godišnje će George svakog tjelohranitelja platiti više od 318 tisuća dolara godišnje. Clooney je odlučio poduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio djecu i suprugu i njegovi strahovi nisu neopravdani, jer njegova supruga i odvjetnica Amal Clooney bila je pod prijetnjom ISIL-a nakon  što je preuzela slučaj Nadije Murad, 23-godišnje pripadnice vjerske manjine Jezida iz Iraka, koja je pretrpjela strahote u zatočeništvu te su je teroristi, pripadnici Islamske države, brutalno zlostavljali.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.