nedostupna je

Ella Dvornik otkrila zbog čega se ne javlja na poruke i pozive

Foto: Instagram
Ella Dvornik otkrila zbog čega se ne javlja na poruke i pozive
22.12.2020.
u 08:52
Influencerica u ove predblagdanske dane ima pune ruke posla pa ni ne čudi da svaki slobodan trenutak rado provodi sa svojim mezimicama koje je dobila u braku s Britancem Charlesom Pearceom.
Pogledaj originalni članak

Blogerica i influencerica Ella Dvornik iz dana u dan dijeli svoje privatne trenutke s pratiteljima na društvenim mrežama. Ovog puta podijelila je fotografiju s kćerima Balie i Lumi i otkrila razlog zbog kojeg je nedostupna na mobitel. -Razlog zašto se ne javljam na poruke i pozive - napisala je u opisu fotografije na Insta Storyju na kojoj joj starija kći Balie sjedi na ramenima dok je Lumi pored nje.

Foto: Instagram

Influencerica u ove predblagdanske dane ima pune ruke posla pa ni ne čudi da svaki slobodan trenutak rado provodi sa svojim mezimicama koje je dobila u braku s Britancem Charlesom Pearceom. Ella je u posljednje vrijeme fokusirana na privatan život zbog čega je nedavno s objavom kasnio i njezin vlog. Dvornik se tada javila obožavateljima i otkrila što je uzrok kašnjenja. "Ljudi vlogmas će kasniti. U potrazi za kućom izmorila sam se i nemam snage montirati do 1 ujutro. Hvala na razumijevanju", napisala je Elly na Instagram Storyju.

Vlogmas je nova pošast kojoj su se okrenuli influenceri. Riječ je o postavljanju videosnimki osobne prirode na YouTube, od prvog prosinca pa sve do Božića.Ella je već u rujnu objavila kako se s obitelji namjerava odseliti iz Zagreba, najvjerojatnije u Istru. "Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo. I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća", otkrila je nedavno Dvornik.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.