nedostupna je

Ella Dvornik otkrila zbog čega se ne javlja na poruke i pozive

Instagram
22.12.2020.
u 08:52

Influencerica u ove predblagdanske dane ima pune ruke posla pa ni ne čudi da svaki slobodan trenutak rado provodi sa svojim mezimicama koje je dobila u braku s Britancem Charlesom Pearceom.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik iz dana u dan dijeli svoje privatne trenutke s pratiteljima na društvenim mrežama. Ovog puta podijelila je fotografiju s kćerima Balie i Lumi i otkrila razlog zbog kojeg je nedostupna na mobitel. -Razlog zašto se ne javljam na poruke i pozive - napisala je u opisu fotografije na Insta Storyju na kojoj joj starija kći Balie sjedi na ramenima dok je Lumi pored nje.

Foto: Instagram screenshot

Influencerica u ove predblagdanske dane ima pune ruke posla pa ni ne čudi da svaki slobodan trenutak rado provodi sa svojim mezimicama koje je dobila u braku s Britancem Charlesom Pearceom. Ella je u posljednje vrijeme fokusirana na privatan život zbog čega je nedavno s objavom kasnio i njezin vlog. Dvornik se tada javila obožavateljima i otkrila što je uzrok kašnjenja. "Ljudi vlogmas će kasniti. U potrazi za kućom izmorila sam se i nemam snage montirati do 1 ujutro. Hvala na razumijevanju", napisala je Elly na Instagram Storyju.

Vlogmas je nova pošast kojoj su se okrenuli influenceri. Riječ je o postavljanju videosnimki osobne prirode na YouTube, od prvog prosinca pa sve do Božića.Ella je već u rujnu objavila kako se s obitelji namjerava odseliti iz Zagreba, najvjerojatnije u Istru. "Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo. I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća", otkrila je nedavno Dvornik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije