LIJEPA GESTA

Djevojčica iz Australije ispred palače izgubila igračku, a ono što je kraljica napravila je preslatko!

Foto: PA/Pixsell
Djevojčica iz Australije ispred palače izgubila igračku, a ono što je kraljica napravila je preslatko!
20.09.2019.
u 12:15
Zaposlenici dječjeg vrtića su se dali u potragu i napisali pismo kraljici Elizabeti lijepo je zamolivši da potraži voljenu igračku majmunicu.
Pogledaj originalni članak

Igračka majmuna koju je slučajno ispred Buckinghamske palače izgubila petogodišnja djevojčica iz Australije vraćena je vlasnici u njezinu domovinu.

Igračka je pritom uživala kraljevski tretman te nije putovala sama već joj se na povratku pridružila igračka u obliku psa pasmine korgi. Harriet, jedna od šest igračaka u obliku majmuna iz dječjeg vrtića Woodside u Adelaideu, putovala je na praznike u Europu s malenom Savannah Hart i njezinom obitelji. 

 

 

Majka Katie prekasno je shvatila da Harriet nedostaje, a obitelj se morala vratiti kući u Australiju. Zaposlenici dječjeg vrtića stoga su se dali u potragu i napisali pismo kraljici Elizabeti lijepo je zamolivši da potraži voljenu igračku majmunicu. Pridodali su i fotografiju s Harrietinih putovanja diljem svijeta.

"Stavili smo mnogo fotografija koje svjedoče da je Harriet putovala diljem svijeta i sva su ih djeca potpisala pa smo ih poslali poštom", rekla je učiteljica Robyn Herringer. I nije trebalo dugo čekati jer već idućeg tjedna Palača je odgovorila pismom u kojem je objasnila da se za Harriet dobro brinu što dokazuju i priložene fotografije Harriet snimljene u kraljičinoj rezidenciji.

Harriet se vratila kući u Australiju s novim prijateljem, plišanom igračkom korgija, darom kraljevske palače koja se zove, a kako bi drugačije i bilo - Rex (Kralj).

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.