LIJEPA GESTA

Djevojčica iz Australije ispred palače izgubila igračku, a ono što je kraljica napravila je preslatko!

PA/Pixsell
20.09.2019.
u 12:15

Zaposlenici dječjeg vrtića su se dali u potragu i napisali pismo kraljici Elizabeti lijepo je zamolivši da potraži voljenu igračku majmunicu.

Igračka majmuna koju je slučajno ispred Buckinghamske palače izgubila petogodišnja djevojčica iz Australije vraćena je vlasnici u njezinu domovinu.

Igračka je pritom uživala kraljevski tretman te nije putovala sama već joj se na povratku pridružila igračka u obliku psa pasmine korgi. Harriet, jedna od šest igračaka u obliku majmuna iz dječjeg vrtića Woodside u Adelaideu, putovala je na praznike u Europu s malenom Savannah Hart i njezinom obitelji. 

 

 

Majka Katie prekasno je shvatila da Harriet nedostaje, a obitelj se morala vratiti kući u Australiju. Zaposlenici dječjeg vrtića stoga su se dali u potragu i napisali pismo kraljici Elizabeti lijepo je zamolivši da potraži voljenu igračku majmunicu. Pridodali su i fotografiju s Harrietinih putovanja diljem svijeta.

"Stavili smo mnogo fotografija koje svjedoče da je Harriet putovala diljem svijeta i sva su ih djeca potpisala pa smo ih poslali poštom", rekla je učiteljica Robyn Herringer. I nije trebalo dugo čekati jer već idućeg tjedna Palača je odgovorila pismom u kojem je objasnila da se za Harriet dobro brinu što dokazuju i priložene fotografije Harriet snimljene u kraljičinoj rezidenciji.

Harriet se vratila kući u Australiju s novim prijateljem, plišanom igračkom korgija, darom kraljevske palače koja se zove, a kako bi drugačije i bilo - Rex (Kralj).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije