tužili roditelji

Demi je oslobođena optužbe za smrt mladića u njezinu bazenu

Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
Demi je oslobođena optužbe za smrt mladića u njezinu bazenu
04.01.2018.
u 15:20
Zanijemila sam od šoka taj tren kada sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje srce je cijelo vrijeme bilo uz obitelj Valle, rekla je glumica Moore
Pogledaj originalni članak

Glumicu Demi Moore (55) prošle su godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea, koji se u srpnju 2015. utopio u bazenu njezine vile u Los Angelesu. Nesreća se dogodila na raskalašenoj privatnoj zabavi, a glumica je bila izvan grada u to vrijeme. 

Valleovi roditelji, Jorge i Marija, zahtjevali su odštetu veću od 25.000 dolara (oko 155.000 kuna) jer su smatrali da glumica također snosi odgovornost s obzirom da bazen nije imao oznake dubine, a po rubu bazena je dekorativno kamenje koje smeta plivačima. Također, temperatura vode u bazenu bila je 39 stupnjeva i sumnja se da je ugrozila Edenilsonovu funkciju mozga. 

Ipak, obitelj Valle uspjela se nagoditi s holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

- Obje strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj - kaže Demin odvjetnik. Dodaje kako je Moore presretna što se sve konačno privelo kraju. 

- Zanijemila sam od šoka taj tren kada sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje srce je cijelo vrijeme bilo uz obitelj Valle. Moj pomoćnik je organizirao zabavu i nisam znala za nju, a i mladić je bio ilegalno u kući - rekla je glumica. Dodala je kako se ona u to vrijeme išla naći s kćerima zbog rođendanske zabave. 

Valleovi roditelji su prvo tužili vlasnike posjeda, od kojih Demi renta vilu, ali i glumičinog pomoćnika. Mladić Edenilson, koji nije znao plivati, navodno je nespretno pao u bazen. 

Demi iz trinaestogodišnjeg braka s glumcem Bruceom Willisom (62) ima kćeri Rumer (29), Scout (26) i Tallulah (23). 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.