PORUKA VODITELJICE

Anja Alavanja javila se s medenog mjeseca u Rimu: Nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Anja Alavanja javila se s medenog mjeseca u Rimu: Nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima
21.09.2021.
u 19:13
Voditeljica je nakon vjenčanja sa suprugom Vedranom Viljevcem otišla na medeni mjesec u Rim.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska voditeljica Anja Alavanja i nogometni trener Vedran Viljevac vjenčali su se prije dva tjedna i brzo nakon vjenčanja otišli su na medeni mjesec u Rim. Na putovanje su poveli i svog pet mjeseci starog sina Dana. Na Instagramu je Anja opisala kako im izgleda medeni mjesec.

- Prednosti putovanja s bebom; 1. Ne možeš šopingirati, što u Rimu znači uštedu brdo love 2. Nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle; nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima - poručila je voditeljica i objavila nekoliko fotografija iz Rima. Opisala je i kako izgleda turistički razgled Rima u ovim pandemijskim uvjetima.

- Na Španjolskim stubama možete što hoćete; popeti se, spustiti, zastati na minutu-dvije, okinuti fotku na brzinu...ali ako hoćete malo sjesti, pojesti sladoled, osvježiti se vodom...to možete doma na Schlosserovim🤔, ili riskirate da vam karabineri zviždukom probiju uši ili naplate kaznu - napisala je Anja.

Foto: instagram

Objavila je i fotografiju pored Fontane di Trevi na kojoj pozira sa suprugom i sinom i prisjetila se legende koja je vezana za ovu fontanu i u opisu napisala: Legenda kaže kad ubaciš euro u Fontanu di Trevi, ostaneš bez njega, i imaš nešto šanse vratiti se u Rim. Ne znam tko se sjeća Crnog Jacka i Kumpića koji su ronili po Manduševcu, ovdje bi svaku noć bili bogatiji za tri tisuće eura. Jedan romantičan caption romantične fotke.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.