POZNATI HIT

Američki TikToker ima pola milijuna pregleda na ovom videu: Ovo je bila najteža hrvatska pjesma

Američki TikToker ima pola milijuna pregleda na ovom videu: Ovo je bila najteža hrvatska pjesma
06.11.2021.
u 11:00
Justusu Reidu brojni obožavatelji iz Hrvatske poručili su kako je odabranu pjesmu otpjevao odlično i da zvuči bolje nego original.
Pogledaj originalni članak

Američki tik toker Justus Reid, koji na ovoj društvenoj mreži ima skoro 270 tisuća pratitelja, redovito objavljuje snimke na kojima pjeva pjesme hrvatskih izvođača, ali i pjesme izvođača iz regije.

U jednoj od nedavnih objava otpjevao je Severininu pjesmu "Tarapana" i poručio kako je ovo bila najteža hrvatska pjesma koju je imao priliku pjevati. Ovaj video ima preko 500 tisuća pregleda, 80 tisuća lajkova i preko tri tisuće komentara u kojima se Justusu javljaju obožavatelji iz Hrvatske i mnogi su mu poručili kako je njegova izvedba bolja od originala i mole ga da uskoro otpjeva neku od Thompsonovih pjesama.

- Ne mogu vjerovati kako si ovo izvrsno otpjevao. Svaka čast! Moraš doći u Hrvatsku. Ovo je bolje od originala - napisali su mu pratitelji u komentarima. Reid još nije posjetio Hrvatsku ali bio je u Sloveniji, probao je rakiju, gemišt i dobro se proveo u našem susjedstvu.

Reid je na svom TiK  Tokku pjevao i pjesme Petra Graše, Marije Šerifović i Albine Grčić te brojnih drugih izvođača, a s ovim snimkama i proučavanjem Balkana počeo je nakon što su ga ljudi s ovih prostora kritizirali jer je objavio negativnu recenziju za automobil svima nam poznate marke - jugo.

- Dečko, upravo si uvrijedio cijelu istočnu Europu - glasio je jedan od komentara u kojem su pratitelji kritizirali Reida. On se odlučio ispričati i rekao kako najgori automobil ipak nije Yugo, nego Golf 2 i uz ispriku je izveo i hit Vere Matović 'Miki Milane' i u tim trenutku postao je hit na ovoj društvenoj mreži.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.