šuška se...

Amal viđena s trbuščićem: U obitelj Clooney stižu blizanci?

Foto: Reuters/PIXSELL
Amal viđena s trbuščićem: U obitelj Clooney stižu blizanci?
19.01.2017.
u 10:43
Prije 10 dana, bračni par pojavio se na premijeri filma "The White Helmets" u Londonu, a Amal je tom prilikom pokazala trbuščić u cvjetnoj haljini. Dva dana kasnije, na jednoj večeri u Švicarskoj dogodila se slična situacija.
Pogledaj originalni članak

Ako je vjerovati glasinama, holivudski zavodnik George Clooney i njegova supruga Amal uskoro će postati roditelji, a kako prenosi InTouch Weekly, već znaju da čekaju djevojčicu i dječaka.
 
O tome se ne prestaje šuškati već danima, no 38-godišnja odvjetnica i 55-godišnji glumac, koji su se vjenčali 2014. godine, o svemu mudro šute, piše Index.hr. 

No, prije 10 dana, bračni par pojavio se na premijeri filma "The White Helmets" u Londonu, a Amal je tom prilikom pokazala trbuščić u cvjetnoj haljini. Dva dana kasnije, na jednoj večeri u Švicarskoj dogodila se slična situacija.
 
No, radi li se o višku kilograma, nakupljenih tijekom božićnih i novogodišnjih praznika ili trudnoći, još uvijek se ne zna sa sigurnošću.

"Oduševljeni su vijestima, no bili su jako iznenađeni, jer se radi o blizancima pa su malo prestrašeni. Oboje su htjeli jedno dijete, no činjenica da se radi o djevojčici i dječaku ih je oduševila", otkrio je nepoznati izvor.
 
Kako god bilo, ovakve se tajne ionako ne mogu predugo čuvati...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.