Međugorje

Roberto Mancini s vidiocima i na molitvi na Brdu ukazanja

Roberto Mancini s vidiocima i na molitvi na Brdu ukazanja
19.06.2012.
u 10:15
Mirjana je govorila o Gospinim ukazanjima i porukama koje im tom prigodom Gospa daje
Pogledaj originalni članak

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini htio je iz prve ruke doživjeti trenutak kad međugorski vidioci tvrde da imaju ukazanje Gospe Kraljice mira. U nedjelju je bio pokraj Ivana Dragićevića u trenutku kad je vidjelac imao svoje redovno dnevno ukazanje. Nikakvih posebnih komentara nije se moglo dobiti ni od Ivana Dragićevića ni od talijanskog trenera koji je, samo u razmaku od tri mjeseca, u nedjelju stigao na svoje drugo hodočašće u Međugorje.

Bio na ukazanju

Iz hercegovačkog svetišta Mancini je očito želio ponijeti potpuno iskustvo, pa je u ponedjeljak prisustvovao i ukazanju kod vidjelice Marije Pavlović-Lunetti koja inače živi u Italiji, ali trenutačno je u rodnim Bijakovićima u župi Međugorje. Susreo je Roberto Mancini u ponedjeljak i vidjelicu Mirjanu Dragićević-Soldo. Ona je treneru Manchester Citya i njegovim prijateljima, koji su bili s njime, govorila o Gospinim ukazanjima i porukama koje im tom prigodom Gospa daje. Poznati talijanski nogometni stručnjak molio je potom na Brdu ukazanja kod Gospina kipa. Dok su s njim zajedno uspeli i njegovi prijatelji, televizijski novinar Paolo Brosio, kantautor Umberto Tozzi te predsjednik nogometnog kluba Atalanta Antonio Percassi, krunicu su s njima molili i prevoditelji Mirela i Mika.

Posjetio Majčino selo

Roberto Mancini posjetio je i Majčino selo te Zajednicu Milosrdni Otac o čemu mu je govorio ravnatelj fra Svetozar Kraljević. Za ponedjeljak navečer rezervirao je mjesto u međugorskom restoranu Gardens kako bi pratio Europsko nogometno prvenstvo i navijao za svoju Italiju, koja je igrala posljednji susret u svojoj grupi s Irskom. Mancini je najavio kako će opetovano doći u Međugorje. A privatnim zrakoplovom u utorak ujutro otputovat će iz mostarske zračne luke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.