Međugorje

Roberto Mancini s vidiocima i na molitvi na Brdu ukazanja

Roberto Mancini
19.06.2012.
u 10:15

Mirjana je govorila o Gospinim ukazanjima i porukama koje im tom prigodom Gospa daje

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini htio je iz prve ruke doživjeti trenutak kad međugorski vidioci tvrde da imaju ukazanje Gospe Kraljice mira. U nedjelju je bio pokraj Ivana Dragićevića u trenutku kad je vidjelac imao svoje redovno dnevno ukazanje. Nikakvih posebnih komentara nije se moglo dobiti ni od Ivana Dragićevića ni od talijanskog trenera koji je, samo u razmaku od tri mjeseca, u nedjelju stigao na svoje drugo hodočašće u Međugorje.

Bio na ukazanju

Iz hercegovačkog svetišta Mancini je očito želio ponijeti potpuno iskustvo, pa je u ponedjeljak prisustvovao i ukazanju kod vidjelice Marije Pavlović-Lunetti koja inače živi u Italiji, ali trenutačno je u rodnim Bijakovićima u župi Međugorje. Susreo je Roberto Mancini u ponedjeljak i vidjelicu Mirjanu Dragićević-Soldo. Ona je treneru Manchester Citya i njegovim prijateljima, koji su bili s njime, govorila o Gospinim ukazanjima i porukama koje im tom prigodom Gospa daje. Poznati talijanski nogometni stručnjak molio je potom na Brdu ukazanja kod Gospina kipa. Dok su s njim zajedno uspeli i njegovi prijatelji, televizijski novinar Paolo Brosio, kantautor Umberto Tozzi te predsjednik nogometnog kluba Atalanta Antonio Percassi, krunicu su s njima molili i prevoditelji Mirela i Mika.

Posjetio Majčino selo

Roberto Mancini posjetio je i Majčino selo te Zajednicu Milosrdni Otac o čemu mu je govorio ravnatelj fra Svetozar Kraljević. Za ponedjeljak navečer rezervirao je mjesto u međugorskom restoranu Gardens kako bi pratio Europsko nogometno prvenstvo i navijao za svoju Italiju, koja je igrala posljednji susret u svojoj grupi s Irskom. Mancini je najavio kako će opetovano doći u Međugorje. A privatnim zrakoplovom u utorak ujutro otputovat će iz mostarske zračne luke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije