teško se kontrolira

Ratko Mladić štrajkat će glađu jer ga suci ne razumiju

Foto: Reuters/Pixsell
Ratko Mladić štrajkat će glađu jer ga suci ne razumiju
08.10.2012.
u 14:11
Mladić se smijao kada je svjedok RM – 081 svjedočio o zatočeništvu u školi u Rogatici nakon etničkog čišćenja općine 1992. zbog čega je izbačen iz sudnice
Pogledaj originalni članak

Mediji u Srbiji prenose vijest Radio Slobodne Europe kako je haaški optuženik za genocid, Ratko Mladić zaprijetio da će početi štrajkati glađu i prestati uzimati lijekove jer ga "suci ne razumiju" i izbacuju iz sudnice kada nekada previše emotivno reagira. Nedavno je po drugi put izbačen iz sudnice kada je, bez nazočnosti javnosti, svjedočio zaštićeni svjedok RM – 081 pa nije poznat razlog izbacivanja. No, prema nekim saznanjima, Mladić je izbačen jer se počeo glasno smijati dok je govorio zaštićeni svjedok.

Mladić se smijao kada je svjedok RM – 081 svjedočio o zatočeništvu u školi u Rogatici nakon etničkog čišćenja općine 1992., o zlostavljanju i silovanju koje je preživio zajedno s zatočenim članovima svoje obitelji, maloljetnim sinom i kćeri i suprugom.

Pokazazivao je nekontrolirane emocije prilikom svjedočenja žrtava, kao i nekih svjedoka tužiteljstva s kojima se susretao u vrijem rata, a njegovi odvjetnici ga opravdavaju kao on teško vlada emocijama i "on ne može više kontrolirati ni smijeh ni suze". 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.