Hercegovina

Prijatelji: Zoran Mamić htio je da utječemo na Vahu

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Prijatelji: Zoran Mamić htio je da utječemo na Vahu
09.05.2011.
u 08:31
Halilhodžić je bio posebno osjetljiv kad ga je netko nazvao diktatorom, a francuskim je medijima tako opisao Mamića
Pogledaj originalni članak

Ponizio me pred momčadi i opsovao mi majku. On voli diktirati svima, ne prihvaća tuđe mišljenje i svaki bi trener na mome mjestu reagirao kao ja, rekao je francuskim medijima Halilhodžić.

A zanimljivo je kako je cijelo vrijeme boravka u Dinamu bjesnio na epitet diktator.

– Znate li vi što znači diktator? Jeste li pismeni ili nepismeni? To je nešto nevjerojatno, nekoga nazvati diktatorom! Zbog toga ljudi idu u zatvor, idu na robiju, na strijeljanje. U normalnom demokratskom društvu za to se odgovara i idete u zatvor. Kakav diktator? Barem biste vi trebali znati što je to, na ovim prostorima bilo je puno diktatora u politici – obrušio se Vahid Halilhodžić na novinara HRT-a Damira Soldu (poznatijeg po tome što ga je urednik HTV-a Bruno Kovačević prijavio za prijetnje) za vrijeme priprema u Međugorju, kada je njegov strogi rad i disciplinu, kao i mnogi novinari, usporedio s diktaturom, nakon što je Halilhodžić elaborirao o štetnosti igranja play stationa i surfanja internetom, što je zabranio igračima, te o potrebi da piju vodu kada im on to kaže, a ne kada su žedni.

Inače, njegovi hercegovački prijatelji prenijeli su nam kako je Vaha tužan zbog načina na koji je napustio Dinamo, ali i kako je Zoran Mamić tražio od Halilhodžićevih prijatelja da pokušaju utjecati na njega da ne bude ružnih riječi pri njegovu obraćanju javnosti, ali nisu mu mogli jamčiti da će u tome moći utjecati na svog prijatelja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.