Hercegovina

Prijatelji: Zoran Mamić htio je da utječemo na Vahu

\'11.02.2011. Zagreb Zagrebacki aerodrom Pleso. Igraci NK Dinama vratili su se sa zimskih priprema iz Turske. Zoran Mamic ,izvrsni dopredsjednik NK Dinama. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
09.05.2011.
u 08:31

Halilhodžić je bio posebno osjetljiv kad ga je netko nazvao diktatorom, a francuskim je medijima tako opisao Mamića

Ponizio me pred momčadi i opsovao mi majku. On voli diktirati svima, ne prihvaća tuđe mišljenje i svaki bi trener na mome mjestu reagirao kao ja, rekao je francuskim medijima Halilhodžić.

A zanimljivo je kako je cijelo vrijeme boravka u Dinamu bjesnio na epitet diktator.

– Znate li vi što znači diktator? Jeste li pismeni ili nepismeni? To je nešto nevjerojatno, nekoga nazvati diktatorom! Zbog toga ljudi idu u zatvor, idu na robiju, na strijeljanje. U normalnom demokratskom društvu za to se odgovara i idete u zatvor. Kakav diktator? Barem biste vi trebali znati što je to, na ovim prostorima bilo je puno diktatora u politici – obrušio se Vahid Halilhodžić na novinara HRT-a Damira Soldu (poznatijeg po tome što ga je urednik HTV-a Bruno Kovačević prijavio za prijetnje) za vrijeme priprema u Međugorju, kada je njegov strogi rad i disciplinu, kao i mnogi novinari, usporedio s diktaturom, nakon što je Halilhodžić elaborirao o štetnosti igranja play stationa i surfanja internetom, što je zabranio igračima, te o potrebi da piju vodu kada im on to kaže, a ne kada su žedni.

Inače, njegovi hercegovački prijatelji prenijeli su nam kako je Vaha tužan zbog načina na koji je napustio Dinamo, ali i kako je Zoran Mamić tražio od Halilhodžićevih prijatelja da pokušaju utjecati na njega da ne bude ružnih riječi pri njegovu obraćanju javnosti, ali nisu mu mogli jamčiti da će u tome moći utjecati na svog prijatelja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije