NEZABORAVNO

Plavo-bijela noć održana u Gabeli

Foto: Frano Matić
Plavo-bijela noć održana u Gabeli
24.01.2011.
u 08:35
Više od 600 gostiju sjajno se zabavilo, izvođači su bili Halid Bešlić, grupa Galeb...
Pogledaj originalni članak

Bilo je uistinu veselo na GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći, a glavna zvijezda bio je Maminjo.

Delirij

- Oj Dinamo, tko udari na te, s Lištice će pucati granate... Vi ste Hercegovci prva i zadnja linija obrane Dinama... Iako sam rođen u Bjelovaru i 40 godina sam u Zagrebu i Dinamu, uvijek sam bio, i sada sam, a i želim umrijeti kao Hercegovac..., samo su neke od poruka iz emotivnoga govora izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je izazvao delirij među više od 600 gostiju na tradicionalnoj GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći, održanoj u motelu Lav u Gabeli. Cijela je dvorana bila na nogama i skandirala “Zdravko, Zdravko”, a Mamić je u svom govoru vikao, pjevao, ali i plakao na spomen svog pokojnog oca. Nakon pobjede njegova Dinama na memorijalu Andrije Ankovića, Mamić je u pratnji brata Zorana i predsjednika Dinama Mirka Barišića bio dobro raspoložen na GOŠK-ovoj fešti u Gabeli.

- Uh, koliko smo se u ovaj jedan dan nagledali lijepih žena ovdje u Hercegovini. Da smo slušali naše djedove i bake koji su nas savjetovali da je tamo dobra kuća i dobra cura, tj. nevjesta. moj brat Zoran i ja danas ne bismo bili razvedeni niti bismo morali ići na popravne ispite. No, pametan brzo uči pa je moj sin ispravio našu pogrešku te otišao u Ljubuški i sebi našao životnu suputnicu, poručio je Zdravko Mamić koji se s bratom Zoranom jedva kretao od brojnih obožavateljica.

Bešlić zapalio goste

Na kraju svog obraćanja Mamić je uzeo mikrofon u ruke te s cijelom dvoranom pjevao njemu omiljenu pjesmu “Moja Hercegovina”. Popularni pjevač Halid Bešlić također je digao cijelu dvoranu na noge i svi su dugo s njim pjevali. A da sve bude na razini, sa svojim prijateljem Halidom na pozornici je zapjevao i Zdravko Mamić.

Na GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći okupila su se brojna poznata (ne)nogometna imena iz BiH i Hrvatske, a podijeljene su brojne zahvalnice i pokloni sudionicima turnira, sponzorima i donatorima te bivšim uspješnim igračima GOŠK-a iz Gabele. U bogatom glazbenom dijelu programa, uz Halida Bešlića, nastupili su grupa Galeb iz Mostara, klapa sv. Nikola iz Metkovića, Darko Šutalo Rahan...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.