NEZABORAVNO

Plavo-bijela noć održana u Gabeli

mamić
Frano Matić
24.01.2011.
u 08:35

Više od 600 gostiju sjajno se zabavilo, izvođači su bili Halid Bešlić, grupa Galeb...

Bilo je uistinu veselo na GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći, a glavna zvijezda bio je Maminjo.

Delirij

- Oj Dinamo, tko udari na te, s Lištice će pucati granate... Vi ste Hercegovci prva i zadnja linija obrane Dinama... Iako sam rođen u Bjelovaru i 40 godina sam u Zagrebu i Dinamu, uvijek sam bio, i sada sam, a i želim umrijeti kao Hercegovac..., samo su neke od poruka iz emotivnoga govora izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je izazvao delirij među više od 600 gostiju na tradicionalnoj GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći, održanoj u motelu Lav u Gabeli. Cijela je dvorana bila na nogama i skandirala “Zdravko, Zdravko”, a Mamić je u svom govoru vikao, pjevao, ali i plakao na spomen svog pokojnog oca. Nakon pobjede njegova Dinama na memorijalu Andrije Ankovića, Mamić je u pratnji brata Zorana i predsjednika Dinama Mirka Barišića bio dobro raspoložen na GOŠK-ovoj fešti u Gabeli.

- Uh, koliko smo se u ovaj jedan dan nagledali lijepih žena ovdje u Hercegovini. Da smo slušali naše djedove i bake koji su nas savjetovali da je tamo dobra kuća i dobra cura, tj. nevjesta. moj brat Zoran i ja danas ne bismo bili razvedeni niti bismo morali ići na popravne ispite. No, pametan brzo uči pa je moj sin ispravio našu pogrešku te otišao u Ljubuški i sebi našao životnu suputnicu, poručio je Zdravko Mamić koji se s bratom Zoranom jedva kretao od brojnih obožavateljica.

Bešlić zapalio goste

Na kraju svog obraćanja Mamić je uzeo mikrofon u ruke te s cijelom dvoranom pjevao njemu omiljenu pjesmu “Moja Hercegovina”. Popularni pjevač Halid Bešlić također je digao cijelu dvoranu na noge i svi su dugo s njim pjevali. A da sve bude na razini, sa svojim prijateljem Halidom na pozornici je zapjevao i Zdravko Mamić.

Na GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći okupila su se brojna poznata (ne)nogometna imena iz BiH i Hrvatske, a podijeljene su brojne zahvalnice i pokloni sudionicima turnira, sponzorima i donatorima te bivšim uspješnim igračima GOŠK-a iz Gabele. U bogatom glazbenom dijelu programa, uz Halida Bešlića, nastupili su grupa Galeb iz Mostara, klapa sv. Nikola iz Metkovića, Darko Šutalo Rahan...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?