kontroverzno

Obranu Slobodana Miloševića u Haagu financirao je Sadam Husein

Foto: AFP/PIXSELL
Obranu Slobodana Miloševića u Haagu financirao je Sadam Husein
30.03.2012.
u 00:05
Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država započelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju
Pogledaj originalni članak

Obranu pred Haaškim sudom bivšeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića finacijski je pomagao Sadam Husein, izjavila je za Glas Rusije bivša Sadamova odvjetnica Bušra Halil.

- Cijeli proces je zahtjevao velike troškove. Odvjetničke usluge su mnogo koštale, i Husein, osjećajući što će se dogoditi, odlučio je podržati svrgnutog predsjednika Jugoslavije, rekla je Halil pitajući treba li objasniti što je motiviralo Sadama Huseina i da li je ubijeni irački diktator predvidio situaciju koja se danas događa u arapskim zemljama kao i situaciju sa geopolitičkom doktrinom u svijetu. Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država započelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.