kontroverzno

Obranu Slobodana Miloševića u Haagu financirao je Sadam Husein

\'THE HAGUE, NETHERLANDS - JULY 5:  Former Yugoslav President
AFP/PIXSELL
30.03.2012.
u 00:05

Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država započelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju

Obranu pred Haaškim sudom bivšeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića finacijski je pomagao Sadam Husein, izjavila je za Glas Rusije bivša Sadamova odvjetnica Bušra Halil.

- Cijeli proces je zahtjevao velike troškove. Odvjetničke usluge su mnogo koštale, i Husein, osjećajući što će se dogoditi, odlučio je podržati svrgnutog predsjednika Jugoslavije, rekla je Halil pitajući treba li objasniti što je motiviralo Sadama Huseina i da li je ubijeni irački diktator predvidio situaciju koja se danas događa u arapskim zemljama kao i situaciju sa geopolitičkom doktrinom u svijetu. Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država započelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije