Epilog incidenta

Muhović ostao iza rešetaka zbog ranjavanja manekenke

Foto: VL FOTO
Muhović ostao iza rešetaka zbog ranjavanja manekenke
03.04.2012.
u 10:52
Navodno je bio ljubomoran jer je djevojka prenoćila u hostelu, između njih došlo je do svađe pa je posegnuo za pištoljem
Pogledaj originalni članak

Tužiteljstvo Sarajevske županije jučer je Općinskom sudu podnijelo prijedlog za određivanje pritvora Mirzi Muhoviću (29) iz Peći, nastanjenom u Sarajevu, koji je u nedjelju pucao u svoju djevojku, manekenku Eminu Karišik (27) na Igmanu. Ljubomorni Muhović, inače vlasnik benzinske crpke „Green“, sumnjiči se za izazivanje opće opasnosti i nasilničko ponašanje, a svemu je kumovao alkohol. Podsjetimo, Muhović je oko 06:50 sati pucao u svoju djevojku koja se nalazila na seminaru SDP-a BiH u hostelu Feri na Igmanu.

Naime, zatekao ju je s društvom u njenoj sobi i onda pucao. Incident se dogodio tijekom dvodnevnog skupa SDP-a o temi “Strategijsko planiranje za naredne izbore”. Navodno je bio ljubomoran jer je ona prenoćila u hostelu, pa je između njih došlo do svađe u kojoj je on potegao pištolj i pucao joj u nogu. Djevojka je uspjela pobjeći u hostel, a on je krenuo za njom. Idući od sobe do sobe Muhović je tražio ranjenu djevojku i maltretirao je goste hostela. Kasnije je policija stigla na Veliko Polje i uhitila ga.

U policiji nisu htjeli komentirati motive pucnjave. U hostelu „Feri“ su rekli da mladić koji je pucao na djevojku nije član SDP-a i da je u hostel došao automobilom BMW. Ranjena Karišik, koja je poslana na kućnu njegu, diplomirala je politologiju, a uspješno vodi i svoju Akademiju za mlade manekene EK.

„Ne znam što mi je veća ljubav - manekenstvo, ili politika“, izjavila je svojedobno Emina Karišik. Na spomenutom skupu od zvučnih SDP-ovih imena bili su nazočni Igor Kamočaji, zamjenik gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena i načelnik Općine Centar Dževad Bećirević.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.