Povijesno gostovanje na "Santiago Bernabeu"

Modre će protiv Reala bodriti 2000 navijača

Foto: 'SUSANA VERA'
Modre će protiv Reala bodriti 2000 navijača
22.11.2011.
u 07:45
Došao je i taj dan, 14 igrača Dinama danas će ostvariti svoj san, oni kojima Jurčić da priliku ući će u povijest plavih, nahraniti i svoje osobne nogometne apetite, jer protiv Reala čovjek rijetko dobije priliku da igra
Pogledaj originalni članak

Ova će utakmica ući u povijest plavih bez obzira na rezultat, za Real je to samo jedna u nizu. Tako je Jose Mourinho sa svojim igračima odradio uobičajeni trening u Valedebebas Real Madrid Cityju, doslovno malom sportskom gradu. Koji je nedaleko od madridskog velesajma, ali zaštićeniji negoli, primjerice, američko veleposlanstvo u Zagrebu. Nekoliko redova zaštitne ograde, brojne kontrole...

I ako niste na popisu onih koji imaju pravo ući u kamp, zaboravite svaku nadu. Nikome ne možete ni objasniti što vam treba jer ni na ulazu, ni na recepciji nitko ne govori engleski.

Zaštitarke, a uglavnom je riječ o ženama koje čuvaju ovaj kamp na rubu grada, koje na pojasima nose odgojne palice nemaju milosti i nekoliko kontrola nitko ne može zaobići nije li najavljen. Čak se i igrači Reala zaustavljaju na rampi.

Dok smo čekali da nas provjere, ušlo je pet-šest igrača, svi u audijima zatamnjenih stakala da ih slučajno netko ne bi prepoznao. Kamp je čudo, s brojnim igralištima, stadionima, terenima, prostorijama za razne namjene.

Mourinho je odlučio otvoriti posljednji trening prije susreta s Dinamom. No, novinari, kamere i svi oni koji su se probili do sobe za medije, čekaju pred spuštenim platnom. I tek kad igrači izađu na teren platno se diže i s balkona se može gledati deset minuta zagrijavanja momčadi.

Za utakmicu je prodano 1620 ulaznica, a organizatori očekuju 2000 naših navijača.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.