Povijesno gostovanje na "Santiago Bernabeu"

Modre će protiv Reala bodriti 2000 navijača

'Real Madrid\'s Sergio Ramos (R) playfully kicks teammate Angel Di Maria during their team\'s training session at Valdebebas training ground in Madrid November 21, 2011. Real Madrid will play their Ch
'SUSANA VERA'
22.11.2011.
u 07:45

Došao je i taj dan, 14 igrača Dinama danas će ostvariti svoj san, oni kojima Jurčić da priliku ući će u povijest plavih, nahraniti i svoje osobne nogometne apetite, jer protiv Reala čovjek rijetko dobije priliku da igra

Ova će utakmica ući u povijest plavih bez obzira na rezultat, za Real je to samo jedna u nizu. Tako je Jose Mourinho sa svojim igračima odradio uobičajeni trening u Valedebebas Real Madrid Cityju, doslovno malom sportskom gradu. Koji je nedaleko od madridskog velesajma, ali zaštićeniji negoli, primjerice, američko veleposlanstvo u Zagrebu. Nekoliko redova zaštitne ograde, brojne kontrole...

I ako niste na popisu onih koji imaju pravo ući u kamp, zaboravite svaku nadu. Nikome ne možete ni objasniti što vam treba jer ni na ulazu, ni na recepciji nitko ne govori engleski.

Zaštitarke, a uglavnom je riječ o ženama koje čuvaju ovaj kamp na rubu grada, koje na pojasima nose odgojne palice nemaju milosti i nekoliko kontrola nitko ne može zaobići nije li najavljen. Čak se i igrači Reala zaustavljaju na rampi.

Dok smo čekali da nas provjere, ušlo je pet-šest igrača, svi u audijima zatamnjenih stakala da ih slučajno netko ne bi prepoznao. Kamp je čudo, s brojnim igralištima, stadionima, terenima, prostorijama za razne namjene.

Mourinho je odlučio otvoriti posljednji trening prije susreta s Dinamom. No, novinari, kamere i svi oni koji su se probili do sobe za medije, čekaju pred spuštenim platnom. I tek kad igrači izađu na teren platno se diže i s balkona se može gledati deset minuta zagrijavanja momčadi.

Za utakmicu je prodano 1620 ulaznica, a organizatori očekuju 2000 naših navijača.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije