PAVLOVIĆU KLUPA

Lakić strijelac u pobjedi, Lewandowskog lovi i Real

Foto: Reuters/Pixsell
Lakić strijelac u pobjedi, Lewandowskog lovi i Real
04.05.2013.
u 17:26
Bild se zabavlja teorijom kako srpski branič Neven Subotić ljubi djevojku suigrača Matsa Hummelsa. Oba igrača tu su vijest demantirala
Pogledaj originalni članak

Hrvatski napadač Srđan Lakić postigao je drugi pogodak za Eintracht u 2:0 domaćoj pobjedi nad Fortunom u 32. kolu njemačkog noigometnog prvenstva.

Lakić je zabio u 50. minuti, a odigrao je cijeli susret.

Mateo Pavlović ostao je na Werderovoj klupi u Werderovom 2:2 domaćem remiju protiv Hoffenheima.

Osim velikim finalom Lige prvaka između Borussije i Bayerna, u Njemačkoj se mediji ovih dana bave i zanimljivom ljubavnom zavrzlamom u svlačionici momčadi iz Dortmunda. Naime, Bild piše kako je srpski reprezentativac Neven Subotić u ljubavnoj vezi s djevojkom Matsa Hummelsa. Obojica igrača to su naravno demantirala.

Još uvijek je naravno aktualan i Robert Lewandowski, trenutačno jedan od najtraženijih napadača u Europi. Nakon što je Bild objavio kako je poljski reprezentativac već sve dogovorio s Bayernom, u igru se navodno uključio i madridski Real. Florentino Perez navodno je Lewandowskog pozvao u svoj ured i kazao mu da ga želi u Madridu.

A najrazličitijim projekcijama izgleda novog Reala pojavila se i teorija iz Engleske prema kojoj bi se Cristiano Ronaldo trebao vratiti u Manchester United, a Realu bi pripalo 80 milijuna eura i Manchesterov napadač Chicharito.

A legendarni Sir Alex Ferguson mogao bi propustiti početak sljedeće Manchesterove sezone. Veliki Škot će, naime, ovog ljeta biti podvrgnut operaciji kuka. Bit će operiran krajem srpnja nakon povratka ‘’crvenih vragova’’ s turneje po Australiji, Tajlandu, Japanu i Hong Kongu.

Njemačka, 32. kolo: Stuttgart - Greuther Fürth 0:2, Hannover - Mainz 2:2, Werder - Hoffenheim 2:2, Nürnberg - Bayer Leverkusen 0:2, Eintracht - Fortuna 3:1.

Poredak: Bayern 84 (31), Borussia D. 64 (31), Bayer 59...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.