PAVLOVIĆU KLUPA

Lakić strijelac u pobjedi, Lewandowskog lovi i Real

Srđan Lakić
Reuters/Pixsell
04.05.2013.
u 17:26

Bild se zabavlja teorijom kako srpski branič Neven Subotić ljubi djevojku suigrača Matsa Hummelsa. Oba igrača tu su vijest demantirala

Hrvatski napadač Srđan Lakić postigao je drugi pogodak za Eintracht u 2:0 domaćoj pobjedi nad Fortunom u 32. kolu njemačkog noigometnog prvenstva.

Lakić je zabio u 50. minuti, a odigrao je cijeli susret.

Mateo Pavlović ostao je na Werderovoj klupi u Werderovom 2:2 domaćem remiju protiv Hoffenheima.

Osim velikim finalom Lige prvaka između Borussije i Bayerna, u Njemačkoj se mediji ovih dana bave i zanimljivom ljubavnom zavrzlamom u svlačionici momčadi iz Dortmunda. Naime, Bild piše kako je srpski reprezentativac Neven Subotić u ljubavnoj vezi s djevojkom Matsa Hummelsa. Obojica igrača to su naravno demantirala.

Još uvijek je naravno aktualan i Robert Lewandowski, trenutačno jedan od najtraženijih napadača u Europi. Nakon što je Bild objavio kako je poljski reprezentativac već sve dogovorio s Bayernom, u igru se navodno uključio i madridski Real. Florentino Perez navodno je Lewandowskog pozvao u svoj ured i kazao mu da ga želi u Madridu.

A najrazličitijim projekcijama izgleda novog Reala pojavila se i teorija iz Engleske prema kojoj bi se Cristiano Ronaldo trebao vratiti u Manchester United, a Realu bi pripalo 80 milijuna eura i Manchesterov napadač Chicharito.

A legendarni Sir Alex Ferguson mogao bi propustiti početak sljedeće Manchesterove sezone. Veliki Škot će, naime, ovog ljeta biti podvrgnut operaciji kuka. Bit će operiran krajem srpnja nakon povratka ‘’crvenih vragova’’ s turneje po Australiji, Tajlandu, Japanu i Hong Kongu.

Njemačka, 32. kolo: Stuttgart - Greuther Fürth 0:2, Hannover - Mainz 2:2, Werder - Hoffenheim 2:2, Nürnberg - Bayer Leverkusen 0:2, Eintracht - Fortuna 3:1.

Poredak: Bayern 84 (31), Borussia D. 64 (31), Bayer 59...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?