Čudni zahtjevi

Lady Gaga živi na "tjednoj dijeti"

Foto: AFP/Pixsell
gaga
Foto: Pixsell
lady gaga
Foto: Pixsell
GAGA
Foto: Pixsell
gaga
Foto: Pixsell
lady gaga
07.10.2010.
u 21:37
Paranoična zvijezda naložila je da se pola sata prije svakog njezina nastupa u kafiće blizu dvorane prestane dovoziti led, te da svatko tko radi oko nje i njezine ekipe mora imati propisanu, prepoznatljivu odoru.
Pogledaj originalni članak

Na listi izvođača koji pred organizatore koncerata postavljaju čudne zahtjeve zasigurno je i Lady Gaga koja pred svaki koncert naruči rezervoar kisika i zalihe meda. Koncert se može otkazati i ako Gaga svaki dan ne dobije večeru u isto vrijeme, točnije u pet sati te ako joj domaćini ne ponude različite vrste hrane.

Naime, ponedjeljkom pjevačica voli roštiljati, utorkom je dan za azijsku, a srijedom za meksičku hranu. Četvrtkom se vraća u domaću, američku kuhinju, a petak jedan za  švedski stol. Subotom Gaga "papa" tjesteninu,a nedjeljom trbuh voli napuniti pečenom puricom s umacima.

Paranoična zvijezda naložila je da se pola sata prije svakog njezina nastupa u kafiće blizu dvorane prestane dovoziti led, te da svatko tko radi oko nje i njezine ekipe mora nositi propisanu, prepoznatljivu odoru. Nakon svega pročitanog organizatorima koncerata Lady Gage možemo samo poželjeti sreću. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.