Zvijezda sapunica

Slavni glumac nokautirao čovjeka pa ga mrtvog ostavio na cesti, prijeti mu 15 godina zatvora

Slavni glumac nokautirao čovjeka pa ga mrtvog ostavio na cesti, prijeti mu 15 godina zatvora
03.05.2020.
u 18:45
Pogledaj originalni članak

Zvijezda meksičke sapunice ‘Lažljivo srce’ Pablo Lyle proživljava najteže i najneizvjesnije trenutke u životu. Pablo se trenutno nalazi u kućnom pritvoru na Floridi i čeka suđenje za ubojstvo za koje mu prijeti čak do 15 godina zatvora. 33-godišnjoj zvijezdi telenovele “Lažljivo srce” život se počeo pretvarati u noćnu moru krajem ožujka prošle godine kada se sa suprugom, devetogodišnjom pokćerkom Arantzom i šestogodišnjim sinom Maurom vraćao kući s odmora u Miamiju. 

Njegov šogor Lucas Delfino vozio ih je prema aerodromu te se u jednom trenutku ispriječio drugom vozilu nakon što je shvatio da je u pogrešnom traku. Na mjestu vozača tog automobila našao se bijesni 63-godišnji Kubanac Juan Ricardo Hernandez, na semaforu je izašao i počeo rukama udarati po staklu njihova terenca. Pablov šogor kasnije je izjavio da mu je Hernandez vikao da je idiot, da su se djeca rasplakala od straha i da se s njim nastavio svađati izvan automobila. Kamere s obližnje benzinske crpke snimile su kako se Lucas Delfino vraća prema svom vozilu, no onda izlazi njegov suvozač Pablo Lyle, zatrči se prema Hernandezu i udara ga šakom u glavu. Srušio se, a glumac se mrtav-hladan vratio u vozilo i rekao šogoru da nastavi put prema aerodromu. Ubrzo ga je sustigla grižnja savjesti pa je obitelj poslao na odmor dok je on nekoliko sati kasnije uhićen na Floridi. Zbog jamčevine u iznosu od 50.000 dolara ipak nije završio iza rešetaka, a tijekom suđenja izjavio je kako je Hernandeza nokautirao jer se bojao da im ne naudi. 

- Dogodila se užasna tragedija, ali nisam imao namjeru nikoga ubiti - priznao je glumac na sudu i dodao kako je pobjegao s mjesta zločina jer je mislio da će Hernandez ustati, nastaviti s napadom ili čak izvaditi oružje iz automobila i upucati ih. Novo ročište bilo je zakazano za 20. travnja, ali je zbog epidemije koronavirusa otkazano pa je Pablova sudbina i dalje neizvjesna.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.