Skupština

Izabran je novi Izvršni odbor NS BiH

Izabran je novi Izvršni odbor NS BiH
14.12.2012.
u 10:07
Kontrola Fifa i Uefa zadržat će nadzor NS BiH kroz odbor za posredovanje
Pogledaj originalni članak

Jučer je održana skupština Nogometnog saveza BiH. Izabrani su ljudi koji bi svojim djelovanjem i radom trebali voditi nogomet te zastupati njegove interese. Jednoglasno su izabrana radna tijela skupštine, pa se prešlo na ostale točke dnevnog reda.

Podrška

Predstavnica FIFA Ispred UEFA Theodor Theodoridis je uzeo riječ te zaželio uspješnu, kako kaže, ‘povijesnu Skupštinu’. Također je istaknuo zahvalnost Odboru za normalizaciju na svemu što su napravili. Eva Pasquier istakla je kako oni ne žele ponovo suspendirati Nogometni savez BiH, ali da se zato moraju povući određeni koraci. Između redova, Odbor za posredovanje će morati biti formiran, što je na kraju i učinjeno na Skupštini. Prišlo se izboru članova Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Nakon glasanja i prebrojavanja formirana je “nogometna vlada” koja će iduće četiri godine voditi politiku nogometa na području BiH.

“Nogometna vlada”

U Izvršni odbor su izabrani: Islam Senad, Ivan Perić, Ivan Beus, Ilija Marić, Elvedin Begić, Amer Haleb, Nurudin Peštalić, Ibrahim Adilagić, Josip Bevanda, Muhamed Begagić, Milorad Sofranić, Zlatko Spasojević, Darko Ljubojević, Dragan Kulina, Dragiša Savić. Nekadašnji član Izvršnog odbora Muhidin Raščić nije izabran, te je demonstrativno napustio zasjedanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.