VJERAN SUPRUG

Ivan Čupić: Ne varam suprugu s konobaricom, i ne poznajem je!

Foto: Pixsell
Ivan Čupić: Ne varam suprugu s konobaricom, i ne poznajem je!
30.06.2010.
u 09:08
- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story.
Pogledaj originalni članak

Rukometaš Ivan Čupić oštro je demantirao jučerašnje napise da je u izvanbračnoj vezi sa zagrebačkom konobaricom koju, kako je rekao za Story, niti je poznaje.

Naime, tjednik Extra u utorak je objavio zajedničke fotografije Čupića i konobarice Andree Armade, zaposlene u jednom kafiću na Srednjacima, koje su pronađene u njezinu mobitelu kojeg je, navodno, nedavno izgubila. Kako piše Extra, par se viđa dva mjeseca, a sastaje se u hotelu Panorama gdje uspješni rukometaš odsjeda s reprezentacijom.

No Čupić, koji je tri godine u braku s Nerom s kojom ima trogodišnju kćer Barbaru, kaže da uopće niti ne poznaje dotičnu Andreu s kojom navodno vara suprugu.

- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story te dodao kako bi cijela priča ipak mogla ostaviti posljedice na njegov brak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.