VJERAN SUPRUG

Ivan Čupić: Ne varam suprugu s konobaricom, i ne poznajem je!

ČUPIĆ
Pixsell
30.06.2010.
u 09:08

- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story.

Rukometaš Ivan Čupić oštro je demantirao jučerašnje napise da je u izvanbračnoj vezi sa zagrebačkom konobaricom koju, kako je rekao za Story, niti je poznaje.

Naime, tjednik Extra u utorak je objavio zajedničke fotografije Čupića i konobarice Andree Armade, zaposlene u jednom kafiću na Srednjacima, koje su pronađene u njezinu mobitelu kojeg je, navodno, nedavno izgubila. Kako piše Extra, par se viđa dva mjeseca, a sastaje se u hotelu Panorama gdje uspješni rukometaš odsjeda s reprezentacijom.

No Čupić, koji je tri godine u braku s Nerom s kojom ima trogodišnju kćer Barbaru, kaže da uopće niti ne poznaje dotičnu Andreu s kojom navodno vara suprugu.

- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story te dodao kako bi cijela priča ipak mogla ostaviti posljedice na njegov brak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije