Boks

Haye nokautirao Chisoru: Vitalij će sada pobjeći u političare...

Foto: 'EDDIE KEOGH'
Haye nokautirao Chisoru: Vitalij će sada pobjeći u političare...
15.07.2012.
u 00:34
Lajavi Haye za borbu s Chisorom zaradio je četiri milijuna dolara, a njegov protivnik milijun.
Pogledaj originalni članak

David Haye i Dereck Chisora, britanski teškaši koji su se posljednjih mjeseci toliko pljuvali i mrzili, sinoć su završili u zagrljaju nasred Upton Parka. Kako i ne bi kada su svojim "programiranim" antagonizmom napunili stadion i zaradili četiri (Haye) odnosno jedan milijun dolara (Chisora).

Razvikani i dugo najavljivani dvoboj dvojice boksača završio je nokautom, pred 30.000 gledatelja na stadionu nogometaša West Hama. U borbi pod jurisdikcijom Luksemburškog boksačkog saveza (!?), jer ih niti jedna ozbiljna organizacija nije htjela pratiti, David Haye u petoj je rundi svojim krošeima dvaput rušio Derecka Chisoru kojem je sudac u ringu, samo sekundu prije kraja pete runde, odbio pružiti novu priliku.

Osim borbe, Haye je dobio i okladu pa će Chisora morati uplatiti 20.000 funti u humanitarne svrhe. Za pola te svote kladili su se i Hayeov trener Booth i Chisorin menadžer Warren.

- Poslao sam vrlo zastrašujuću poruku i bio bih iznenađen ako bi Vitalij Kličko prihvatio borbu sa mnom. On će sigurno izabrati nekog slabijeg borca i umiroviti se boksački da postane političar - kazao je Haye.

Njegov trener Adam Booth bio je sretan što je Haye izašao iz objavljene mirovine:

- Zbog nikoga osim Vitalija David neće nastaviti karijeru.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.