KVALIFIKACIJE za EP

Grčka ostala bez veznog igrača Ninisa do kraja kvalifikacija

Foto: 'JACK GUEZ'
Grčka ostala bez veznog igrača Ninisa do kraja kvalifikacija
06.09.2011.
u 11:13
Nogometaš Panathinaikosa i grčke reprezentacije Sotiris Ninis, strijelac jedinog pogotka u pobjedi protiv Izraela u Tel Avivu, izbivat će s travnjaka najmanje šest mjeseci!
Pogledaj originalni članak

Ninis je, naime, ozlijedio koljeno u 77. minuti utakmice s Izraelom, a liječnički su pregledi pokazali puknuće križnih ligamenata. Tako će ponajbolji grčki vezni igrač preskočiti preostale tri kvalifikacijske utakmice, uključujući i ogled protiv Hrvatske.

U utorak su na rasporedu i utakmice u ostalim skupinama. Rusija će u skupini B u Moskvi dočekati Irsku, dvoboj je to prvo i drugoplasirane momčadi, dok Slovaci čekaju svoju priliku iz "zasjede" (domaćini su Armeniji).

Slovenija u skupini C gostuje kod Italije i porazom bi se vjerojatno i oprostila od EP-a. U skupini D na rasporedu su dva derbija (BiH – Bjelorusija i Rumunjska – Francuska), dok će u skupini G Englezi doma protiv Walesa tražiti potvrdu sigurne pobjede u Sofiji. Kranjčarova Crna Gora je slobodna, no u Podgorici će žestoko navijati da Bugari otmu barem bod u gostima Švicarskoj...

Skandinavski okršaj Danske i Norveške obilježit će utorak u skupini H, pobjedom bi se Danci posve izjednačili s Portugalom i Norveškom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.