Jajalo obolio od svinjske gripe

Džeko dao priliku Mariju Mandžukiću

Foto: AFP
Džeko dao priliku Mariju Mandžukiću
15.01.2011.
u 11:33
S velikim se nestrpljenjem iščekuje prvi nastup reprezentativca BiH u dresu Manchester Cityja danas protiv Wolverhamptona.
Pogledaj originalni članak

Nakon jednomjesečne stanke, nastavlja se nogometno prvenstvo Njemačke. Prva vijest nije dobra, Mato Jajalo, nogometaš Kölna, obolio je od svinjske gripe, nalazi se u karanteni i petnaestak dana neće biti u sastavu. Danijel Pranjić i Mario Mandžukić najavljeni su u udarnim postavama Bayerna i Wolfsburga u današnjem sudaru u Wolfsburg areni. Van Gaal je u posljednje vrijeme jako hvalio Pranjića, a Olić bi tek za desetak dana nakon rehabilitacije trebao početi s pripremama. Mario Mandžukić bi morao počastiti večerom Edina Džeku. Naime, tek njegovim odlaskom trener Steve McClaren bio je prisiljen našeg napadača staviti u vrh napada zajedno uz sad već legendarnog Brazilca Grafitea. Za HSV koji gostuje u Gelsenkirchenu neće igrati Mladen Petrić koji je dobar dio prvog dijela prvenstva bio ozlijeđen.

Felix Magath, trener Schalkea, u prvom planu ne vidi našeg reprezentativca Ivana Rakitića kojega na nogometnoj burzi stalno spominju.

Džeko je i dalje jedna od velikih priča na Otoku. Nakon što je pridobio navijače Cityja izjavom da u Manchesteru više ljudi navija za City nego za United, pohvalio ga je i trener Roberto Mancini.

– Džeko i Carlos Tevez mogu biti fantastičan dvojac – rekao je Talijan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.