Suradnja

Dubrovčani ponovno dio Pečata

Dubrovčani ponovno dio Pečata
05.03.2013.
u 09:38
Simfonijski orkestar na daskama pozornice Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače
Pogledaj originalni članak

Dubrovački simfonijski orkestar ove godine se vraća na manifestaciju Večernjakov pečat. Dubrovački glazbenici stari su prijatelji Večernjeg lista i već su nekoliko puta nastupili u Veliko dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače. Prije nekoliko dana je Mostar posjetio novi ravnatelj Dubrovačkog simfonijskog orkestra Damir Milat koji je s glavnim uredništvom Večernjeg lista u BiH razgovarao o samom programu manifestacije. - Mi smo već počeli održavati probe za novi nastup u Mostaru i radujemo se povratku na Večernjakov pečat. Radi se o vrhunskoj manifestaciji i našim glazbenicima je čast što mogu biti dio jednog takvog događaja - poručio je Milat tijekom razgovora s urednicima Večernjeg lista. Dodao je kako je zadovoljan najavljenim izvođačima koji bi trebali nastupiti na ovogodišnjem Pečatu.

- Radi se o najpoznatijim hrvatskim estradnim umjetnicima. Pjesme koje smo izabrali svakako bi trebale probuditi emocije kod gostiju u Velikoj dvorani Kosače - zaključio je Milat. Simfonijskim orkestrom bi trebao ravnati dirigent Mladen Tarbuk.

Ovaj rođeni Sarajlija etablirano je ime u hrvatskim glazbenim krugovima i osoba koja je sudjelovala ili pak vodila najveće kulturne programe u Hrvatskoj. Dubrovački simfonijski orkestra još je jedno jamstvo visoke razine ovogodišnje manifestacije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.