Čapljina

Vozač teško ozlijeđen nakon što je sletio u kanal pokraj ceste

21.03.2016.
u 07:00
Kako se moglo vidjeti, došlo je do slijetanja opela u kanal pokraj ceste, a onda se vozilo i odbilo te vratilo na prometnicu
Pogledaj originalni članak

- Je li ovdje itko preživio… Što je s vozačem i je li bilo putnika u autu…- bili su samo neki od upita zbunjenih vozača dok su prolazili pokraj slupanog opel kadetta na dijelu ceste Čapljina - Domanovići. Rezultat je to prometne nesreće na dijelu magistralne ceste M6, u blizini skretanja za Šuškovo Naselje, u kojoj je vozač teško ozlijeđen.

Kako se moglo vidjeti, došlo je do slijetanja opela u kanal pokraj ceste, a onda se vozilo i odbilo te vratilo na prometnicu. Svuda uokolo bili su razbacani komadi automobila te rezervni dijelovi iz prtljažnika, kao i razbijeno staklo i proliveno ulje iz motora.

- Policajci su cijelo vrijeme regulirali promet kako se druga vozila ne bi oštetila ili sletjela s ceste zbog prolivenog ulja i razbijenog stakla slupanog opela. Po ozlijeđenog je ubrzo stiglo vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina - govorili su prisutni. Iako policija još istražuje ovaj slučaj, na mjestu događaja moglo se čuti kako je uzrok neprilagođena brzina vozila.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.