Banja Luka

Pronađeno tijelo Velimira Gatarića nestalog 16. veljače

Pronađeno tijelo Velimira Gatarića nestalog 16. veljače
20.02.2016.
u 16:11
Prema neslužbenim informacijama, Gatarić je izvršio samoubojstvo
Pogledaj originalni članak

Beživotno tijelo Velimira Gatarića (38) iz Banje Luke, čiji je nestanak prijavljen policiji 16. veljače, pronađeno je danas oko 13.30 sati u banjolučkom naselju Ponir, glasnogovornica CJS Banja Luka Marija Markanović.

Precizirala je kako je izvršenim policijskim uviđajem utvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Neslužbeno, Gatarić je izvršio samoubojstvo, javlja Fena. 

Za Gatarićem su proteklih dana tragali pripadnici policije, Gorske službe spašavanja Banja Luka, obitelj, kao i lokalno stanovništvo.

Međutim, bilo je malo novih saznanja o nestalom, a dijelom su i vremenske prilike otežavale okolnosti u kojima se potraga odvija jer je, uz maglu, i kiša neprekidno padala 18. veljače. 

Nestanak Gatarića, profesora srpskog jezika i književnosti i knjižničara u Ekonomskoj školi u Banjoj Luci, prijavljen je CJS Banja Luka 16. veljače, oko 17.30 sati.

Prema podacima njegove obitelji, Velimir Gatarić je tog dana na sebi imao crni sako i sivi džamper, a kamere osiguranja su zabilježile da je sa sobom nosio i žutu vrećicu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.