Banja Luka

Pronađeno tijelo Velimira Gatarića nestalog 16. veljače

tijelo
20.02.2016.
u 16:11

Prema neslužbenim informacijama, Gatarić je izvršio samoubojstvo

Beživotno tijelo Velimira Gatarića (38) iz Banje Luke, čiji je nestanak prijavljen policiji 16. veljače, pronađeno je danas oko 13.30 sati u banjolučkom naselju Ponir, glasnogovornica CJS Banja Luka Marija Markanović.

Precizirala je kako je izvršenim policijskim uviđajem utvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Neslužbeno, Gatarić je izvršio samoubojstvo, javlja Fena. 

Za Gatarićem su proteklih dana tragali pripadnici policije, Gorske službe spašavanja Banja Luka, obitelj, kao i lokalno stanovništvo.

Međutim, bilo je malo novih saznanja o nestalom, a dijelom su i vremenske prilike otežavale okolnosti u kojima se potraga odvija jer je, uz maglu, i kiša neprekidno padala 18. veljače. 

Nestanak Gatarića, profesora srpskog jezika i književnosti i knjižničara u Ekonomskoj školi u Banjoj Luci, prijavljen je CJS Banja Luka 16. veljače, oko 17.30 sati.

Prema podacima njegove obitelji, Velimir Gatarić je tog dana na sebi imao crni sako i sivi džamper, a kamere osiguranja su zabilježile da je sa sobom nosio i žutu vrećicu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije