Uhićenje u GRadišci

Osumnjičeni za ubojstvo u Sarajevu krio se u iznajmljenom stanu

Osumnjičeni za ubojstvo u Sarajevu krio se u iznajmljenom stanu
09.09.2021.
u 13:12
Pogledaj originalni članak

Sarajlija Naser Abazi (20) koji je osumnjičen za ubojstvo Erduana Abazija (19) u sarajevskom naselju Buča Potok, krio se u iznajmljenom smještaju u Gradišci gdje je uhićen, doznaju "Nezavisne".

Ubojstvo se dogodilo u utorak oko 18 sati u ulici Adema Buče u blizini škole a mladić je imao ubodnu ranu na vratu nastalu, kako se sumnja nožem ili šrafcigerom.

Naser Abazi je glavni osumnjičeni za ubojstvo, a policdija je prehodno uhapsila A.A. (40), V. A. (21), K. A (40), M. A. (19) i D. A. (23) dok se za jednom osobom traga.

"Po raspisanoj potrazi Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, razmjenjujući operativna saznanja sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom BIH i policijom MUP-a RS, PU Prijedor i PU Gradiška, lociran je i na području Gradiške slobode lišen N. A. ", naveli su iz MUP-a SŽ.

Nakon izvršenja kaznenog djela je pobjegao ali je sinoć oko 22 sata lociran i uhićen zahvaljujući dobroj suradnji i razmjeni operativnih saznanja i informacija sarajevske policije sa OSA BiH i MUP-om RS, PU Prijedor i PU Gradiška.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.