Josip Križanović iz Tešnja u Osijeku je tek tri tjedna

Nakon noćnog izlaska u Osijeku nestao mladić iz Tešnja

Foto: nestali.hr
Nakon noćnog izlaska u Osijeku nestao mladić iz Tešnja
16.10.2014.
u 10:55
"Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri sedmice", kazao je Josipov brat Danijel povodom misterioznog nestanka, piše Glas Slavonije
Pogledaj originalni članak

Josip Križanović (19) iz Tešnja, student prve godine osječkog Elektrotehničkog fakulteta, nestao je u noći između subote i nedjelje u Osijeku, javljaju slavonski mediji. Nakon noćnog izlaska u osječkoj Tvrđi, Josip se oko 2 sata poslije ponoći zaputio prema stanu u Donji grad, od kada mu se gubi svaki trag,

"Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri sedmice", kazao je Josipov brat Danijel povodom misterioznog nestanka, piše Glas Slavonije.

Nestali Josip visok je 187 centimetara, ima ravnu kestenastu kosu i oči iste boje te ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ako neko ima bilo kakvu informaciju o nestalom brucošu, može to dojaviti policiji na besplatni broj telefona 122 (BiH), 192 (Hrvatska), ili doći u najbližu policijsku postaju, te putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr. Isto tako sve informacije se mogu javiti Danijelu, bratu nestalog studenta, na broj telefona 00 385 95 895 73 08.

Josipov profil uvršten je u hrvatsku nacionalu evidenciju nestalih osoba i na internetu se može pogledati na adresi www.nestali.hr.

Obitelj i prijatelji nestalog Josipa apeliraju na institucije i medije da se intenzivnije uključe u potragu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.