PETI DAN POTRAGE

Majka nestale Danke (2) opet u policiji. Zatražena ponovna analiza mobitela: 'Vratit će se sve obrisane poruke'

Foto: MUP Srbije
Majka nestale Danke (2) opet u policiji. Zatražena ponovna analiza mobitela: 'Vratit će se sve obrisane poruke'
30.03.2024.
u 18:24
U popodnevnim satima i majka nestale Danke opet je došla u policiju. Kako prenosi Blic, majka je u policiju došla sama, a ušla je nakon muža gotovo neprimjetno
Pogledaj originalni članak

Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Srbije traje već pet dana. Više srpskih medija izvijestilo je kako su danas na terenu i spasioci, a okolno područje oblijeću i dva helikoptera koja su u niskom letu. Uz to, pojačana je i policija na terenu te na području nestanka djevojčice.

U popodnevnim satima i majka nestale Danke opet je došla u policiju. Kako prenosi Blic, majka je u policiju došla sama, a ušla je nakon muža gotovo neprimjetno. Tužiteljstvo je, kako doznaje Blic, zatražilo detaljno vještačenje njezinog mobitela. 

- Vratit će se sve njene obrisane poruke - kaže izvor Blica.

Otac Danke Ilić, Miloš Ilić (30), došao je danas oko 14 sati u policiju u Boru, u pratnji svojih roditelja, na informativni razgovor u vezi sa nestankom kćerke, javlja Blic.

Inače, prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku stanicu kako bi davao iskaz, a prema pisanju Blica prošao je poligraf.

Mještani Banskog Polja smatraju kako nije riječ o otmici. Naime, jedna mještanka je za Kurir rekla da je "nemoguće toliko slučajnosti na jednom mjestu" te je dodala kako je Bansko Polje sigurno mjesto. Istaknula je kako "svi sumnjaju u dvije varijante, ili da je riječ o tome da je dijete već daleko ili da se nažalost bespotrebno nadaju kako će potraga završiti sretno", prenosi Kurir.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.