PETI DAN POTRAGE

Majka nestale Danke (2) opet u policiji. Zatražena ponovna analiza mobitela: 'Vratit će se sve obrisane poruke'

Danka Ilić, potraga
MUP Srbije
30.03.2024.
u 18:24

U popodnevnim satima i majka nestale Danke opet je došla u policiju. Kako prenosi Blic, majka je u policiju došla sama, a ušla je nakon muža gotovo neprimjetno

Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Srbije traje već pet dana. Više srpskih medija izvijestilo je kako su danas na terenu i spasioci, a okolno područje oblijeću i dva helikoptera koja su u niskom letu. Uz to, pojačana je i policija na terenu te na području nestanka djevojčice.

U popodnevnim satima i majka nestale Danke opet je došla u policiju. Kako prenosi Blic, majka je u policiju došla sama, a ušla je nakon muža gotovo neprimjetno. Tužiteljstvo je, kako doznaje Blic, zatražilo detaljno vještačenje njezinog mobitela. 

- Vratit će se sve njene obrisane poruke - kaže izvor Blica.

Otac Danke Ilić, Miloš Ilić (30), došao je danas oko 14 sati u policiju u Boru, u pratnji svojih roditelja, na informativni razgovor u vezi sa nestankom kćerke, javlja Blic.

Inače, prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku stanicu kako bi davao iskaz, a prema pisanju Blica prošao je poligraf.

Mještani Banskog Polja smatraju kako nije riječ o otmici. Naime, jedna mještanka je za Kurir rekla da je "nemoguće toliko slučajnosti na jednom mjestu" te je dodala kako je Bansko Polje sigurno mjesto. Istaknula je kako "svi sumnjaju u dvije varijante, ili da je riječ o tome da je dijete već daleko ili da se nažalost bespotrebno nadaju kako će potraga završiti sretno", prenosi Kurir.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije