zenica

Kod vozača BMW pronađen i oduzet pištolj

Kod vozača BMW pronađen i oduzet pištolj
24.10.2016.
u 18:48
Pogledaj originalni članak

Zenička je policija, u okviru pojačanih mjera i radnji sa ciljem pronalaska osobe za kojima je raspisana potraga, pronalaska i oduzimanja predmeta iz kaznenih djela, predmeta kao sredstava izvršenja kaznenih djela, oružja, opojnih sredstava i drugih nedozvoljenih predmeta, tokom sinoćnje kontrole putničkog vozila BMW, registarskih oznaka K49-M-674, kojim je upravljala osoba D.S. iz Gornjeg Vakufa, pronašla i oduzela vatreno oružje-pištolj marke „Crvena zastava“, kalibra 7,62 mm, u kojem se nalazio okvir napunjen sa osam metaka.

Obzirom da osoba D.S. za navedeno oružje nije posjedovalo potrebno odobrenje za nošenje i držanje oružja i municije, isto je uhićeno, privedeno i zadržano u službenim prostorijama Policijske stanice Centar, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada, a sporno oružje oduzeto.

Ovlašteni policijski službenici nastavili su aktivnosti na dokumentiranju kaznenog djela, nakon čega će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja zbog postojanja osnova sumnje kako je počinio kazneno djelo protivno Zakonu o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.